The end | Taggar

Taggar

Annons

The end

Sista natten i min säng i lägenheten, sorgligt! Det känns på ett sätt inte alls bra, men jag vet ju att i och med det här så är vi ett steg närmare alanya. Vi har dock bestämt oss för att ha sleepovers här med våra datorer och en madrass på golvet, det kommer nog bli gö kul.

Börjar få panik över värmen som kommer vara när vi flyttar tills turkiet. Idag har det vart så hett här i eskilstuna att jag trodde jag skulle dö. Har varit konstant svettig och hettat i hela min kropp! Jag får panik av att vara svettig.. Och ja jag vet att jag flyttar till ett helt sjukt varmt land. Turkarna är aldrig svettiga heller, måste fråga hur dom lyckas!
Att flytta i den här värmen gör ju ingenting bättre, svett svett svett är allt jag har att säga.

Upp imorgon kl 6 ska vi. Kul på sin lediga dag!
Godnattiiis

image

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats