Svar på Kommentar | Taggar

Taggar

Annons

Svar på Kommentar

Erica
Hej! Äter du ”normalt” nu med ris, pasta och allt annat som finns i en vardaglig kost? Kan du inte berätta lite om din anorexia. Jag har precis insett att jag har ortorexi och har både sökt hjälp och börjat min resa tillbaka. Men det är kämpigt! Tänkte hut har din resa varit och hur ser din vardag ut nu med träning/kost? Tack för den inspirationen du förmedlar!

Svar: Hej! Ja jag äter normala portioner, fett, kolhydrater och proteiner. Jag äter fortfarande efter Scä’s ”mått”. Och det är väl i stort sett en vanllig portion, ris/pasta/potatis, kött/fisk/ägg och Grönsaker/frukt! Jättebra att du har insett det själv och sökt hjälp, det är där hela resan börjar! Min resa har varit lång. Men så är det, man måste låta tiden ha sin gång för det kommer gå upp och ner. Jag har i perioder mått jättebra, ätit utöver det jag måste äta, och inte tänkt så mycket på det, men sen kommer bakslag, och man måste bara lära sig att gå emot. Det är jättesvårt, men tillslut blir det bättre. Jag har aldrig tränat överdrivet mycket, för jag var rädd för att få muskler. Just nu ser mina vardagar oftast ut så att jag äter frukost, lunch, mellis, middag och jag går ut på en powerwalk/promenad några gånger i veckan. Scä’s matschema är sex mål om dagen men jag kom ner till fyra men nu är jag uppe i fem igen. Men när man är igång så mycket så är det svårt att komma ihåg! Det är en så skön känsla, förut var mat allt man fokuserade på, nu kan man faktiskt hitta på saker och ha roligt utan att maten snurrar runt i huvudet. Jag känner fortfarande inget riktigt behov av träning, just nu får jag inte riktigt träna så mycket, men vi får väl se hur det blir i framtiden.
Att prata med andra som går igenom samma sak kan vara till jättestor hjälp så om du vill hålla kontakten så kan du alltid mejla mig! ebba_alvestig@hotmail.com
Kram!

Lovisa Kling
Hej Ebba! Skulle bara säga att vilken fin blogg du har! Har kollat runt på den ett tag nu och du är riktigt inspirerande och duktig. Hoppas också att du mår bra idag i och med kämpandet med anorexian. Du är vacker! Jag vet själv hur jobbigt det är att kämpa med dessa tankar..Skulle bara slänga in en kommentar här
Kram från grannen din!

Svar: Hej! Tack så jättemycket! Det är kämpigt men det går framåt. Tack detsamma Lovisa!
Kram!

DSC_0473

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats