Sushi och spontanbio | Taggar

Taggar

Annons

Sushi och spontanbio

Igår kväll bjöd jag på Sushi, woho, nu har jag testat! Och tja, det var helt okej. Till och med gott, så när deffen är över ska jag slå på stort och prova en shushi allrik ute. 🙂

Min shshi var dock inspirerad av Ola Lauritzon, så särav GI-shushi! Istället för vitt ris används Quinoa, resultatet blev både riktigt bra och gott. Så det rekommenderar jag varmt. Det enda som är nämnvärt är att de bitar där man formar riset/quinoan i handen kan vara lite svårare att tillverka, men det fungerar som sagt helt okej. 

För att höja proteininnehållet grundade sig laxrullens röra med rostade sesamfrön på kvarg & wasabi pasta, Man får ta det bästa från alla världar. wink

 

Efter blev det en spontanbio! Klockan nio tänkte vi “hm, undrar om det går någon bio ikväll”? Och ja det gjorde det, kl 21.20. Så var bara att slänga sig på cykeln, och vi hann perfekt till Spiderman. Inte så mycket 3D känsla över bion direkt, men väldigt bra kvalite. Tyckte helt klart att den var bra!

Får 4 av 5 smiley

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats