spinning | Taggar

Taggar

Annons

spinning

Söndagar, brukade hata dem. Men nu är hela livet lördagar och söndagar. Det hela beror på vilken tid på dygnet jag tränar! Tränar jag sent på dagen som i dag ( dvs spinning eftermiddagarna ) så “är det söndag”. Tränar jag på morgonen “är det lördag”. Detta eftersom jag ofta bli väldigt seg av att sitta hemma och sedan ska ta mig iväg på träningen. Det krävs helt enkelt att jag inte planerat någonting annat innan träningen för att det ska klassas som en “söndag”.

Idag är helt enkeltt inte bara söndag på riktigt, utan även en psykisk söndag, då det var eftermiddags spinning. Blev dock inte så otroligt seg som jag brukar. Så det var riktigt skönt! Fast spinningen var trotts allt 16.30 och inte efter 18, som de är på torsdagar. Nej fy vad ointressant!

Körde i alla fall spinning på en ny anläggning idag, och de hade “plast” cyklarna istället för metallcyklarna. Var riktigt ovant då det däär hacket i botten inte uppstår. Tog mig 30 minuter utav 45 aktiva att vänja mig. Men fick mig endå ett rejält konditions och styrke pass, så är inte missnöjd på något sätt.

Väl hemma blev det rotfruktsgrattäng och kött med ostknäckemacka och sallad. Gott! Fast ska jag vara ärlig så var min lunch godare! Keso-banan-kanel-fullkornswrapar. MUMMSIGT!

Är riktigt mätt nu i alla fall och ser gamla Tv-shower med Filip och Fredrik, har under veckan tittat på hela första säsongen utav “Får vi följa med?”  och nu ger jag mig på de gamla “Söndagsparty” från 09. De är ju så sköna, kan inte låta bli att skratta av dessa två galna individer.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats