San Diego Part 2. Training Frenzy. | Taggar

Taggar

Annons

San Diego Part 2. Training Frenzy.

De senaste dagarna har jag mestadels varit busy med att delta på aktiviteterna kring IDEA-träningskonventet här i San Diego. På IDEA samlas stora delar av träningsbranschen under ett tak för att visa upp det “senaste” inom träning. Allt från nya/heta träningsformer, maskiner, appar, kostprogram, mat osv visas upp i form av träningspass, seminarier, föreläsningar, workshops och mässa. Högt och lågt skulle jag sammanfatta nivån. Få riktiga nyheter, men en hel del intressanta observationer/upplevelser att ta med sig hem.

Jag har bland annat deltagit i 2-3 föreläsningar om kost, tränat CrossFit, Bosu, Löpning med mera. Bästa passet deltog jag i idag då träningskedjan Equinox genomförde ett smakprov ur deras 8-veckorskurs/program; Equinox Training Camp. En riktigt tuff “boot camp” innehållande högintensiva intervaller, styrka och kondition i ett och samma pass. En total genomkörare. En total hit. Hoppas att konceptet kommer till Sverige snart.

Imorgon är sista dagen, sedan bär det av på road trip med bil vidare till Las Vegas, en färd på ca 6 timmar. Efter Vegas avslutar vi med en dryg vecka i Los Angeles. Livet skrattar.

IDEA01

I mässområdet samlas allt mellan himmel och jord som har med träningsbranschen att göra. Här testar jag en Tiger roller (massage) som hjälper till att hålla musklerna i schack. Köpte en för  dollar och lyckades slarva bort den en dryg timma senare. Grattis.

IDEA10

Många “intressanta” koncept visas upp…. Här kunde du få en Brazil Butt lift om du känner att rumpan inte sitter där den ska.

IDEA15

Shakeology utlovar “The healhiest meal of the day”. Pulverbaserade smoothies gjorda av konstgjorda näringsämnen. Nja… Smakade riktigt uselt. Jag kan nog komma på ett antal enkla mellanmål på naturliga råvaror som är bra mycket bättre än det här skräpet. På hela mässan var det över huvudtaget väldigt många skumma dieter och konstgjorda kostillskott/produkter som visades upp.

IDEA13

Reebok fanns på plats med en egen stor monter där man fick testa utrustning samt delta i olika CrossFit-pass. Här kör jag och Norberto en snabb Wod (Workout of the day). Kettlebell-svingar, box jumps och burpees. Tre varv totalt. Varv ett; 21 repetiotioner/övning, varv 2; 15 repetitioner/övning och tredje och sista varvet, 9 repetitioner/övning. Detta skulle man beta av så snabbt man bara kunde.

IDEA12

IDEA08

Följer man Insanitys program så får man tydligen en helt insane beach body…. 🙂

IMG_2783

Blev en tur till beachen i en närliggande kuststad/by (Del Mar) för brädsurfing tillammans med Norberto, Marie och Emma (två vänner(kollegor från SATS som också är på road trip i Kalifornien)

IMG_2780

Jag, Marie Norberto och Emma i Del Mar

Som sagt, sista dagen i San Diego idag, sedan bär det av till Vegas (söndag – onsdag). Kan inte garantera ngn utförlig blogg från Vegas, ni vet ju vad talesättet säger. What happens in Vegas…. 🙂

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats