Om Christina Aguilera: Del 3. Mickey Mouse Club | Taggar

Taggar

Annons

Om Christina Aguilera: Del 3. Mickey Mouse Club

548655_4245276374793_1185861180_n

* Under Mickey Mouse Clubs auditions i Pittsburgh var Christina Aguilera bland de 6 sista tävlanden av 400 andra barn.

* Mickey Mouses producenter var helt hänförda av Christina Aguileras sångröst, men beslutade till sist att hon var för ung.

* Två år senare får mamma Shelly ett telefonsamtal av producenterna från Mickey Mouse Club, vilka hade behållt Christinas auditionsband. “Yes, yes and yes!, sa Shelly när de frågade om Christina ville vara med. Trots telefonsamtalet visade det sig senare att Christina ändå var tvungen att återigen tävla mot 15 000 andra barn från hela USA. Alla tävlade om enbart 7 platser.

* Den här gången blev Christina uttagen till Mickey Mouse Club och hon var då 12 år gammal.

* En text som publicerades i den lokala Pittburghtidningen under denna perioden var:

” Christina Aguilera is going to Disney World. That’s ehere the Mickey Mouse Club” tapes it’s shows, and Aguilera, 12, of Rochester, Beaver Country, is a new mouseketeer on the show, which begins it’s new season Monday on the Disney Channel”.

* Det dröjde inte länge förrän Christina fick smeknamnet ” The Diva” i MMC.

* Christina spelade in 70 avsnitt och det var unde MMC som Christina tog sina första dans- och sånglektioner.

* De spelade in avsnitten i Orlando i Florida.

* Under inspelningarna fick Christina och de andra mouseketeersen bo i en lyxig Disneylägenhet som hade swimmingpool, spelrum, tvättrum och de fick färdmedel till de olika faciliteterna i Disney World. När de inte spelade in fick de hemundervisning så de inte hamnade efter i skolan.

* Under MMC träffade Christina Britney Spears. De blev bästa vänner under denna perioden. De gick inte att separera och de sågs ofta hålla handen med varandra. Christina mamma och Britneys mamma blev under denna perioden också bästa vänner. Men allt var inte en dans på rosor. Christina och Britney bråkade även ibland under MMC. Detta över att båda var kära i Justin Timberlake. Efter MMC gick dock Britney och Christina skilda vägar för att kunna koncentrera sig på sina egna karriärer. Men de blev inte ovänner för det. Christina säger:

“When we both started releasing revords, it was a funny time for me”.

* Dock ryktas det om att det riktiga trubblet vännerna emellan inte kom förrän 2003 när Christina och Justin Timberlake gjorde turnéen Justified/Stripped.  En kväll efter en av showerna dök Britney upp på Jospeh’s, ett kändistätt ställe. Britney visste att Christina och Justin var där. Britney gick dit för att lägga ner stridsyxan med Christina. Dock blev det inte som Britney tänkt sig. När Britney kom in på Joseph’s hittade hon Christina och Justin kramandes och Christina sa att det bara var en oskyldig liten kram mellan två nära väner. Detta accepterade dock inte Britney som blev rasande!

* Efter ovanstående missförstånd mellan Christina och Britney arbetade Christina med sitt B2B-album och då upptäckte hon att en av låtarna var skriven av någon vid namn “Aurora Lynne”, vilket visade sig vara en synonym för Britney Spears. När Christina fick reda på att Britney skrivit låten tog hon bort låten från albumet!

* Nu är relationen mellan Britney och Christina bra igen. När Britney fick sin första son 2005 skickade Christina henne en korg fylld med presenter.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats