VINNAREN ÄR.. MALMÖ! | Taggar

Taggar

Annons

VINNAREN ÄR.. MALMÖ!

Då var det bestämt. Det som säkert många – i alla fall jag – har väntat och följt med spänning, sedan det blev klart att en viss Loreen med en viss Euphoria gick och vann ESC i våras. Nästa års Eurovision Song Contest kommer alltså att hållas i…. *trumvirvel* MALMÖÖÖÖ! Ska jag vara helt ärlig så trodde jag faktiskt inte att vi skulle ha någon chans. Jag menar Göteborg och Stockholm kändes ju lite överlägsna i jämförelse med lilla Malmö. Men när GBG drog sig ur såg det lite ljusare ut. Och jag förstår faktiskt hela grejen med att det nu tillslut blev Malmö som fick detta spektakel till sig. Malmö är mångkulturellt, ligger nära kontinenten och är ju trots allt porten ut till Europa. Sen vad jag tycker och tänker om detta spelar väll egentligen ingen roll. Men för er som undrar så tycker jag självklart för min egen del att det är toppen såklart! Blir 10 minuters bilfärd till arenan, i stället för en halv dag som det förmodligen hade tagit för att ta sig upp till Stockholm. Så ur min personliga synvinkel kan det inte bli bättre! Men ur Sveriges vinkel, och hur vi vill bli representerade är en annan femma. Detta är ett jätteviktigt evenemang, och den största direktsända tv underhållningen i Europa. Och vi vill ju självklart göra så bra ifrån oss som möjligt. Stockholm känns nästan som en given stad att ta hand om sådana här projekt, och vi är inte riktigt vana vid att andra städer får ta över stafettpinnen när det gäller sånt här. Därför förstår jag er som kritiserar och som nu tycker det är jättedumt att ESC 2013 ska hållas i Malmö och inte i Stockholm. Men släpp det där nu hörrni – det har jag gjort.. Det blir säkert jättebra här i Malmö också ska ni se. Huvudsaken är väll trots allt att det blir bra TV? Det är ju det som är det viktiga. Sen hur det ser ut utanför tv rutan, det behöver ju ingen annan veta. Titta bara på Baku i år. Det gick ju finnemang! (?)

Malmö+ArenaSwedbank-arena

Det jag anser är det negativa med att ESC 2013 ska hållas här i Malmö är för att arenan rymmer endast ca 15 000 personer. Den nya arenan i Stockholm – Friends Arena – rymmer hela 65 000 personer. Förstår ni hur maffigt det hade kunnat blivit? Nu får hela Sverige i stället slåss om biljetter. Det kommer garanterat bli kaos när biljettförsäljningen öppnar, och alla som vill dit kommer knappast få sin plats. Prepare for war, för jag ska fanimej dit!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats