Mirror Mirror | Taggar

Taggar

Annons

Mirror Mirror

Ikväll har jag och J haft en sista filmkväll i våran lägenhet.

Vi kollade på Mirror Mirror, den var fantastisk!

Alltså den här filmen hade verkligen mycket humor och det gillar jag starkt, det allra bästa var dvärgarna, dom var underbara och sjukt roliga men mest av allt, skitsöta! man vill bara ta hem dom, jag skulle nog aldrig tveka inför att leva med dom tillsammans med Janine, förstå hur fantastiskt kul vi skulle kunna ha, haha. Julia Roberts gjorde också sin roll som drottningen himla bra, ja hon är också fantastisk. Snövit spelad av ja, vem vet vad hon heter men fy vad vacker hon är, jag skulle så vilja ha hennes ögonbryn eller ja hela hon skulle jag väl inte säga nej till att se ut som, haha. Men dom där ögonbrynen! Oj vad avundsjuk jag är! 

Hur som så rekommenderar jag er att se den, den var verkligen toppen:)

 

Mirror Mirror

Hur söta är inte dvärgarna?

 

Julia-Roberts-in-Snow-White

Ja, hon var verkligen storslagen i filmen 🙂

 

mirror-mirror-white-forest-snow-white-wide

Japp, hon är fantastiskt fin..

 

/Johanna

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats