Steroider, alkohol och dedikation. Ständiga debatter! | Taggar

Taggar

Annons

Steroider, alkohol och dedikation. Ständiga debatter!

Vill börja med att tydliggöra, detta är MINA åsikter och tankar kring ämnet. Jag dömmer ingen, och jag försöker helt enkelt sköta mig själv och skita i andra.

Jag får ofta kommentarer av folk som frågar ifall stora idrottsmän som Ako Rahim eller Krisitan Sewén går på steroider. Svaret är simpelt. Blir du starkare eller svagare ifall dem dopar sig? Nej. Det är bara DU som kan nå DINA mål. Det är skit samma ifall folk runt omkring dig dopar sig.
Och jag vet inte ifall dem tar något eller ej, det är deras val och jag skiter i vilket.

Folk frågar mig ifall jag dopar mig. Det är TVÄR NEJ på den frågan. Jag tar inga steroider och hade jag gjort det så hade det bara påverkat mig negativt. Jag är en 18årig kille, dvs. jag är full i teso och hormoner ändå. Jag växer bra och behöver inte växa snabbare. Hade jag tagit steroider så hade jag (förutom hela havet av biverkningar jag kan råka ut för) minskat kroppens egna testo och hormonproduktion. Vilket gör att jag inte KAN bygga muskler utan steroiderna i fortsättningen. Jag gör det alltså omöjligt för mig själv att träna rent igen.
Och lite fakta för er som tror att jag bolar.. Förra året vägde jag 70.4kg dietad. I år väger jag 72.2kg dietad. Jag har alltså lagt på mig 1.8kg ren muskelmassa. I examplariska förhållanden kan en kille öka med 2kg ren muskelmassa per år utan otillåtna prepparat. Jag har alltså inte ens nått max. Hade jag istället tagit steroider så borde jag ökat med MYCKET mer än 1.8kg på ett år.

Jag är dedikerad till MAX och vet vad jag vill. Säger jag att jag ska ge allt så ger jag allt och lite till. Jag strävar efter mina drömmar. Vill jag bli framgångsrik i skolan så MÅSTE jag plugga. Vill jag se resultat i gymmet så MÅSTE jag träna och äta rätt. Man kan tänka “jag super denna helgen så kommer jag igen nästa helg och är seriös då istället”. JAG VILL NÅ MINA MÅL. Jag gör allt som krävs för att öka mina chanser att nå dessa mål.
 

Det hela blir en fråga om DIN egna disciplin. Ingen annans. Du kan inte skylla Dina nederlag på någon annan. Vad det än gäller!
Ingenting är gratis. Man måste kämpa.

Alla vill nå framgång. Men alla är inte villig att offra vissa saker för att nå framgång. Vissa vill inte nå framgång lika mycket som dem vill festa. Vissa vill inte nå framgång lika mycket som dem vill sitta vid datorn. Vissa vill inte nå framgång lika mycket som dem vill sova. Jag är villig att offra några timmars sömn för att plugga inför prov. Jag vill lyckas! Alla sätter upp sina egna mål. Och det är upp till var och en att avgöra vad man är villig att offra för att nå dessa mål.

Träna rätt
Träna hårt
Träna rent

Alkohol. Det är städigt debatter inom idrossvärlden hurvida det är farligt eller ej, och hur mycket det egentligen påverkar din träning. Jag har valt att avstå från alkohol. Jag har vant kroppen att aldrig dricka, då har jag heller aldrig suget efter att dricka. Jag tycker alkohol är negativt i många former. Och det är bevisat att det ger negativa effekter på din kropp och hälsa.
MEN. Jag bryr mig inte om andra dricker. Självklart kan jag avråda folk från att dricka. Men vad fan. Man lever bara EN GÅNG, vill man dricka och ha kul så SKA man dricka och ha kul. Jag vill bli en framgångsrik idrottsman, därför väljer jag att avstå. Jag VILL satsa på karriären.
Och SJÄLVKLART kan man både träna och dricka någon gång ibland. Alkoholen förstör inte så mycket som de flesta tror. De dummaste med alkohol är att man inte sköter kosten under fyllan, samt att man ofta är bakis efteråt. Men du kan fortfarande träna till veckan även om du supit på helgen. 10% of something is better then 100% of nothing.

Lev livet. Satsa på det NI tror på. Och säger Du att Du ska göra något. Då ska Du fan ge ALLT för att försöka nå målet. Vad folk runt omkring dig än må tro. Man måste ha drömmar!

 

Sammanfattning

Jag tar inga steroider. Jag dricker ej. Det är MITT liv och några val jag gjort i livet. Sedan är det upp till var och en att göra vad dem vill. Jag har en VÄLDIGT negativ inställning till doping. Men för det så hjälper det inte Mig ifall andra dopar sig. Jag blir inte starkare ifall dem är rena eller ej. Det är deras val och deras nederlag. Jag vill nå mina mål Rent och Ärligt.

Stop being so fucking jealous! Sköt dig själv och skit i andra runt omkring dig. 

Och tänk på en sak. Respektera folk rutomkring dig. Ingen tjänar något på att vara ovänner. Jag gör så gott jag kan för att göra andra till lags. Jag gör så gott jag kan för att hjälpa andra med det jag är bra på.
Tre simpla regler:
Kom aldrig försent! Det är respektlöst. Andras tid är mer värdefull än din egna tid.
Snacka aldrig skit om saker man inte vet säkert.
Hjälp andra i så stor utsträckning som möjligt.

206027_383287275068178_95140598_n

 

Läs dina läxor om du går i skolan. Man får en chans i livet. Ta chansen!
Träna rätt, träna rent och träna hårt. Jag vill en dag stå på pallen med ett leende på läpparna och vetskapen om att jag kommit dit ärligt. Vad är en vinst ifall man fuskat sig till den?

i-made-it_large_186367828

Be careful out there

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats