Min bästa vän <3 | Taggar

Taggar

Annons

Min bästa vän <3

Min kärlek, min bästa vän, min livskamrat & tränings partner 🙂 heart

 

Idag så körde vi BEN! Vet två som kommer att ligga pall i soffan imorgon 😉 Men det är redan inplanerat, blir soffan, massa film & beställa hem mat 🙂 Imorgon har jag ju honom hemma heeeela dagen! Lyx! 😉

 

Fick fin kontakt under passet, blev också lite mage & biceps… Får sån jäkla go pump när man kör lite biceps efter ben! 🙂 Sen var man inte så fräck kan jag säga, så där gott illamående som man bara kan vara efter ett benpass 😉

Kvällen spenderades i soffan med tacos, lite godis & film.. Men nu får det snart bli sägen, så kroppen får återhämta sig.. Väx bulor, väx!! 😉

 

Nattinatt!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats