Men hej. | Taggar

Taggar

Annons

Men hej.

Jaha då har man slutat sitt 3 timmars pass som kändes som det dubbla, minst! Så himla lite att göra så tiden har gått jättesakta.. Ändå är det typ bra väder, det är varmt och det regnar inte. Var är alla liksom? Semester eller?
Tågen går typ aldrig nu heller för dem håller på att laga någonting någonstans, störande som fan så nu väntar jag på bussen som går 36… Segt.
Får springsälkskap sen, Linda och jag ska bege oss ut för att bränna lite fett, kul med sällskap! Åh hon har såndär grej så man vet hur långt man springer, vi ska springa 8 km idag hehe. Jag har ingen aning om hur långt jag sprungit så ska bli intressant och se om jag orkar.
Annars var det en bra förfest igår, och just det min värk är mycket bättre så sjukt skönt att slippa den! Weeii 🙂
Jullan kom igår också, myyysigt! Bästa Jullan. Ledig imorgon, sköönt och det är Julia också så vi får väl se vad som sker… Så om klockan kunde ticka lite snabbare så kanske jag kommer hem idag?!

xx

Spela fyllespel igår, som vanligt…

20120708-152506.jpg

20120708-152713.jpg
I väntan på bussen…

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats