Marvel hörlurar | Taggar

Taggar

Annons

Marvel hörlurar

För någon dag sedan satt jag hemma hos Sonny med datorn framför mig och scrollade sida upp och sida ner på Junkyard‘s super rea (som tyvärr är slut nu). Så när jag satt där så hittade jag ett par skönheter utan dess like, ett par Marvel hörlurar! Blev super förälskad i dom, sen insåg jag att jag slösar för mycket pengar. Men Sonny var grym nog att klicka hem dom till mig, jag hatälskar att få saker från honom, men tycker inte att han ska ge mig för dyra saker (om han ens ska få ge mig något alls). Så detta blir min fyra månaders present, och jag älskar dom. Sen sa jag såklart att jag måste fixa något till honom, men det fick jag inte för han hade redan fått ett skal till sin iPhone… Men här är iallafall mina blivande hörlurar, älskar dom!

marvel-vill-ha-fran-junkyard

kramisar-carro

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats