Lördag! | Taggar

Taggar

Annons

Lördag!

Blev som sagt en tur in till stan för att träffa Emil! ^^ Jag åkte in lite tidigare för jag var ändå klar hemma, så orkade inte vänta, så gick runt lite för mig själv inne i stan en stund! Det var en del rea runt om fortfarande, i dom flesta butiker, men jag hittade inget specifikt som jag fastnade för, så gick jag in på BLING! Den butiken på över våningen med lite mer fina, vackra, eliganta klänningar! Dom hade 50 -70 % rabatt på vissa klänningar!! Jätte fina klänningar! Jag stod där inne länge och drog i alla klänningarna!!! Men alla var för stora! jag hittade en som jag blev jätte kär i!! GUUUD! vad vacker den var! men just den hade inte rea! plus att den var för stor!! Så blev jätte besviken på det 🙁

BLING_BILDDom hade väldigt många klänningar på rea, slut priset på dom kunde ligga på 250 -350kr! För sånna klänningar, som är så vackra, är det inte mycket pengar för! Sen är det en annan sak när man ska använda det! haha! Men aa.. jag ville så gärna ha den klänningen!! En vit långklänning, men just bysten hade något svart blommönster med lite glitter stenar/paljetter i! Den låter inte så märkvärdig! Men jag tyckte den var grymt vacker!!!

Emil och jag gick och tog en fika och bara satt och tjöta! Sen när vi var klara så frågade han vad jag ansåg om sockervadd, helt apropå ingenting, jag bah vah?! jo då, ingen favorit kanske!? Så sa han det att vi kunde åka till Liseberg! Så det gjorde vi haha! Vi åkte ingenting, inga attraktioner, jag tog ut lite pengar så gick vi och spelade lite över allt! men ingen tur i det heller! på alla hjul, så van alltid dom som var ett tal under mig eller ett tal över mig som vann! så man blev sådär lagom irriterad! xD

7 Juli -12 (2) 7 Juli -12 (3)

7 Juli -12 (6) 7 Juli -12 (7)

7 Juli -12 (10)

Det var super kul!

-Rultan@

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats