Glasbrist | Taggar

Taggar

Annons

Glasbrist

Jomen så att ehh…

Bloggandet har gått sådär idag eftersom vi varit ganska upptagna av allt runt flytten, usch vad jag hatar att flytta..

Vi har ju packat ner en del grejer, typ mycket, dock har vi massor kvar att göra så vi måste upp vid 6, hur det nu ska gå till, men jag hoppas vi för en gångs skull tar oss i kragen och faktiskt går upp i tid, haha…

Vi flyttade över det mesta av våra köksgrejer idag hem till Janines syster, det var bara det att när vi kom hem var Janine väldans törstig då vi insåg att alla glas var nedpackade, så vi fick ju ta det vi hade.. haha.

 

DSC_0211

Det såg lite weirdness ut när hon sprang runt med sin kastrull, men det funkar när man inte har något annat liksom:)

Nej om man ska försöka sova lite kanske, det kommer antagligen gå sådär för att vi som vanligt kom på den briljanta idén att lägga oss och sova lite middag, jag förstår inte hur vi aldrig lär oss att det inte är en bra idé! 

/Johanna

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats