En dag i Gamla Stan | Taggar

Taggar

Annons

En dag i Gamla Stan

Har varit i stan sen 15tiden idag och majoriteten av tiden har spenderats på Café Cronan i Gamla Stan med Tove, Julie, Camilla och Mickey. Vi åt middag, drack kaffe och vin, taggade inför vår resa till Berlin och jag berättade en massa minnen från mina tidigare resor till Alassio… Det här är 12e sommaren i rad som vi åker dit så både jag och min bror har ju “växt upp” där nere varje sommar så länge vi kan minnas, därför känns det som vårt landställe. Sen första året vi har varit där har vi bott på samma hotell i samma rum med samma balkong, hyrt solstolar på samma strand och träffat samma människor, år ut och år in. Åh vad jag älskar den staden, mitt andra hem! 🙂

20120708-212259.jpg

En bild på mig och min bror från förra sommaren… Jäklar vilken stor rumpa jag hade på den tiden – då vägde jag 75 kg vilket är ca 15 kg mer än vad jag väger nu… Helt sjukt haha, man blir tjock av att vara i ett stadigt förhållande! 😉

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats