Det är svårt när man blir kär | Taggar

Taggar

Annons

Det är svårt när man blir kär

rosie-huntington-whiteley-galleryrosie-huntington-whiteley-gallery-1

Idag är en sitta hemma dag och det är precis vad jag gör. Var lite shopping sugen och ville väl typ åka till någon outlet och shoppa, för jag är lite trött på de vanliga butikerna, men jag skippade det och började titta runt på nätet istället. Jag har blivit kär i ännu ett Isabel Marant plagg. En svart läder jacka. Jag kan troligtvis få en för lite över 3000 kr snart men det är så svårt med storlekarna. Jag tror hennes storlekar är ganska så små så jag får fundera på det. Mina Isabel Marant skor som jag köpte kommer jag troligtvis aldrig se skymten av men Ebay är riktigt bra så om säljaren inte svarar snart så får jag troligtvis tillbaka mina pengar från Ebay. Att jag fortfarande är så kär och cravar dem otroligt mycket dock går inte att släppa!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats