Destination: Gotland | Taggar

Taggar

Annons

Destination: Gotland

Hejhej!

Ikväll drar jag till Gotland, ska bli både kul och jobbigt, en liten utmaning. Tänkte att jag skulle ha en resa för mig själv och stannar nog ca en vecka beroende på vad som händer….Kommer dock bli beroende av mi släkt såklart om jag ska bli skjutsad osv….och det är inte så bra. Ska förhoppningsvis hälsa på en kompis till familjens syster. Dom har hästar så jag kanske får rida där och hälsa på deras andra djur, det skulle vara awesome. Det bästa skulle vara om jag fick en egen häst såklart….har sett så många bra stallplatser och jag blev lovad att få en häst när jag var 14, nu är jag snart 17 =( Tar inte lätt på brutna löften. Kan lätt bli så att jag slutar lita på personer helt. Varför lova om du inte är 100% säker att du ska göra allt för att hålla det?

Har märkt att jag ogillar många människor….gillar inte att lära känna nya folk för det mesta för man blir liksom förvänad i ett fall av 100….menmen. Det är bra att jag har bra kompisar som kan ta att jag kan vara en total bitch ibland, för står man ut med mina dåliga sidor så kan jag ge mycket tillbaka, haha.

Byeeeeee

Fjordheeeztar.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats