de som inte får "växa upp" | Taggar

Taggar

Annons

de som inte får “växa upp”

Igår var jag och Micke till mcdonalds för vi båda var sugna på milkshake. Kön där inne var lång och väldigt långsam. De som stod bakom oss räckte upp knappt till midjan på mig om de nu inte hade fixat håret så mycket. På deras röst, på deras längd och på deras kroppsform såg de ut att vara 11 år. Men med tanke på sminket, på kläderna och på iphonerna de hade i händerna så såg de ut som om de försökte vara 18. Och de stod och “klappade” sina hårförlängningar varannan minut. Varför ska man se ut som en vuxen när man kan vara liten?! När jag var i deras ålder så var jag inte ut och gick på egen hand utan var hemma med mina föräldrar. Och på dagen så åkte jag någonstans med familjen och badade och åt glass. Det är vad jag tycker hur ett barn ska ha det! Vad är det som händer med dagens ungar egentligen? Man blir lite chockad faktiskt…
småflickor

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats