Bilder från gårdagens safari | Taggar

Taggar

Annons

Bilder från gårdagens safari

Igår åkte jag till Danmark med familjen och åkte på safari. Här är lite bilder på lite av djuren, bilderna är tagna med Sonny’s Nikon kamera (vet tyvärr inte vilken, men vill ni veta så kan jag ta reda på det) och redigerade i Gimp av mig. Efter safarin tog vi båten till Tyskland, handlade, tog båten tillbaka till Danmark och sen körde vi hem till Sverige. Och gissa vad? Andra gången i mitt liv som jag är i Danmark och första gången i Tyskland (woho!). Kommer även upp några bilder som jag tog i affären på safari centret mm. snart. Berätta gärna i en kommentar vad ni tycker om bilderna (första gången jag fotar med en riktig systemkamera) och vilket djur ni tycker är sötast ^^

6

5

3

2

4

1

kramisar-carro

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats