Back home! | Taggar

Taggar

Annons

Back home!

tumblr_lgauvavkep1qa4th6o1_500_large_131710705_large

Nu sitter jag hemma hos mamma i min nya säng här, den är fett mjuk.. hon sa att den skulle vara hård. Alltså kommer jag ha fet ryggvärk inom en vecka! Ganska uttråkande att inte vara med Johanna, men man vänjer sig väl antar jag. Känns ju också konstigt att leva med 2 andra personer, jag är ju van med endast Johanna eller ensam. Jag har redan agerat hemhjälp åt min gravida syster ett antal gånger, undra om jag kommer kunna nita henne innan fredag? Kan nog hända faktiskt, haha.

Flytten idag var fruktansvärt jobbig, massor att bära och tungt som fan var det. Tog dock inte så jätte lång tid, och skönt att det är över nu liksom. Efter allt var klart så åkte jag med en väldigt weird Johanna (hon var helt seg efter flytten, så när man pratade med henne så grymtade hon något till svar) och köpte mat, som vi åt på golvet i våran lägenhet. 

Lär ju sova ganska tidigt ikväll, om jag nu kan det. För jag har rummet där den gemensamma datorn står, så mamma och Therese sitter ju här inne hela tiden. Men dom är nog också ganska trötta efter flytten. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Paradise Hotel! 

Heejs! / Janine

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats