20120708 - "We are NOT a Superior Kind!" | Taggar

Taggar

Annons

20120708 – “We are NOT a Superior Kind!”

I love to Write
To Create Art

I want to make people around me think
Make them feel

It makes me feel that I come closer to my goal
Know that I am doing something right

I want to change the world
Get people to see that we are not a perfect race

Make them see what we are doing to this place
Get them to change

We are not a superior kind!

How can we believe that it is us who will rule the world
When in reality we are destroying this earth the most?
More than any other species we’re meant to share this earth with.

We are not a Superior race!

We are a Monstrous race!

We exterminate other species for our own benefit!

Are we doing the right thing? Or have we lost control?

I love to Write
To Create Art

But sometimes I make myself depressive with my own passion

Are we doing the right thing, or have we lost control?”

 

Det är intressant hur folk reagerar när jag skriver. När jag uttrycker mig. När jag låter tankarna omvandlas till poesi och börjar skapa konst. När jag använder min ilska mot omvärlden för att uttrycka mig med ord. När jag argumenterar. När jag skapar. När jag slutar existera och börjar leva.

Alla individer, så vitt vi vet, existerar. Nog för att det inte finns något bevis för individers existens, men med vår verklighetsuppfattning så kan vi säga med säkerhet att vi på något vridet vis existerar. Jag har tillräckligt starkt psyke för att gå vidare i den här diskussionen. Jag kan reflektera över frågan i flera timmar.

Kan vi med all säkerhet påstå att vi existerar? Existerar världen vi lever i? Bör vi ignorera frågorna eller kan det få förödande konsekvenser?

Är vi enbart resultatet av en psykotisk individs inbillning? Eller är vi delar av något påhittat? En bok? Ett dataspel? Ett manus? En annan individs fantasi?

Jag kommer senare att ta upp den här frågan igen. När jag har orken. För tillfället är klockan 00:15, morgonen den åttonde juli. Förstår ni varför jag inte orkar sitta här och skriva?

Jag är en petig individ när jag är engagerad. Ni som har följt bloggen vet om det. Även ni som är relativt nya. Grammatiska fel stör mig. Jag blir irriterad och raderar inlägget om jag ser ett fel i någon av mina argumenterande texter. Därför kommer jag inte att gå in vidare på frågan nu.

 

Poesin i början skrevs för drygt ett år sedan och finns även, bland annat, på min DeviantArt. Ni kan även hitta annan poesi där. Klicka HÄR för att komma dit.

Godnatt kära ni, så hörrs vi när jag tar mig tid att logga in här.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats