Tammer= "ge mig en kvart om dagen" | Taggar

Taggar

Annons

Tammer= “ge mig en kvart om dagen”

Läkningen av ögat går framåt, faktiskt fortare än jag trodde, kan nu gå ut i dagsljuset utan att det skär i ögat, har kvar en svart lapp för ögat eftersom jag fortfarande är ljuskänslig men ändå,ingen smärta  …skönt.. tror jag har lärt mig en läxa, kommer inte att ställa mina egna “diagnoser” i fortsättningen, det här var nog bland det värsta jag har råkat ut för…smärtan var vidrigcrying! Gäller det andra så är jag såå noga med mina råd men inte när det gäller mig själv..ska bättra mig!blush

Nog om det, har försökt följa hur det har gått på Tammerpokalen och under träningslägret…hade varit jättekul att ha varit där, fick inbjudan av Anders Graneheim för några dagar sedan och fick också inbjudan av mina vänner Jörgen Nilsson och Johanna Atlebond att åka med dem i bilen men det var nog “tur” att jag tackade nej med tanke på ögoninfektionen.

Tammerpokalen är en härlig och i mina ögon 80-tals insptrerad tävling, så otroligt roligt att få uppleva en nybörjartävling som verkligen inbjuder till att älska att stå på scen, där man känner sån härlig publikvärme och stöd, mycket glädje i en avspänd miljö, allt tack vare en av våra bästa bodybuilder genom tiderna och en av de ödmjukaste och trevligaste människor jag lärt känna; Anders Graneheim.

Denna i kombination med det fantastiska träningslägret på Lögdö gör denna helg till något väldigt unikt med underbara människor och roliga aktiviteter.

Gå in på deras hemsida och kika!Jag hoppas verkligen att det blir en årlig återkommande tävling/träningsfest!

http://tammerpokalen.se/

 

arne_tammer1

Arne Tammer

Jag ser fram emot att se bilder från tävlingen och lägret!

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats