Sorry! | Taggar

Taggar

Annons

Sorry!

Idag har jag inte orkat blogga någonting! Sorry för det!
Tänkte slänga in ett ganska så långt inlägg lite senare bara för det! Och sen självklart försöka blogga lite flitigare, åtminstone 5-6 inlägg per dag tycker jag man kan hinna med! 😉

Iaf, tänkte köra på ett tema-inlägg sedan! Vilket ämne det ska bli har jag redan bestämt, och ni får kolla in senare för att se vad det blir!
Jag ska bara fundera lite mer på ämnet, på vad jag har för åsikter osv. Sen skulle jag bli jätteglad om ni reagerar på det! Säger vad ni tycker och tänker. Sen om ni tycker jag har fel, det skiter jag fullständigt i! Men kul att veta vart man har er 😉 Haha!

Ja, just det ja! Jag pratade med Veronica igår också. Om det här med tema-inlägg osv och hon tyckte att jag skulle välja något utav de ämnena som jag påstår att min blogg handlar om! D.v.s autism och homosex! Och det har jag tänkt göra också, men det blir inte det jag skriver om ikväll iaf, utan nästa gång isf 😉
Sen så frågade jag hur mycket utav vårat sexliv jag kan skriva ut, hon sa att hon skiter i vilket så jag kan skriva om det hur mycket jag vill! Det är jag som sätter gränserna! Hahah 🙂

Men jag ska slänga upp tema-inlägget om en stund, skall som sagt jobba på det! Så får ni inte glömma att titta in lite dåochdå 🙂
IMG_1147

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats