simskola | Taggar

Taggar

Annons

simskola

Igår var det en vääldigt jobbig dag..
Började dagen med en portion gröt och pre-training från fast och begav mig till det heliga templet (gymmet)
Körde axlar och armar igen i en och en halv timme. Riktigt skönt att träna lite före 8 på morgonen, det var inte lika varmt och jag behövde inte köa för några vikter precis 😉
IMAG0676

Efter träningen körde jag full gas till jobbet. Mitt nuvarande jobb är simlärare och igår var det otroligt varmt hela dagenså vi svettades som grisar! Som tur är fick vi ju simma med barnen.. skulle inte ha överlevt dagen annars.

Efter simskolan var slut skulle vi simlärare ennu fixa simböcker och pappersarbete som vi blev klara med först 10 på kvällen.. då hade vi jobbat i 12 timmar.. vi hade suttit på vinden utan ac och jobbat med papper i 8 timmar.. när jag kom hem tog jag en iskall dusch, drack mitt protein och stupade i säng..

IMG_20120706_194115

Min vän Emma med en simbok 😉

Idag var det avslutning på simskolan och när den var slut hoppade jag och Emma i med kläderna på.. det är därför vi är så våta 😉

IMAG0682
IMG_20120707_123632IMAG0680

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats