My life in New Mexico | Taggar

Taggar

Annons

My life in New Mexico

Onsdag: På kvällen var vi på 4th July middag hos min morbror. Åt god mat och va med bra människor   

Torsdag: Va vi och shoppade häst saker. Fanns inte så mycket så köpte inget, men vart ändå en lyckad dag. Sen åt vi också på Mexikansk resturang yes Men på kvällen red jag en D-ponny som är 5 år ! Hon va snäll men hade ingen kondition ! Så fick driva väldigt mycket. Men red inte längre en en halv timme eftersom hon vart väldigt trött fort. Va roligt att rida igen ! 

Idag: Så har jag ridit på Lucy igen. Gick mycket bättre ! Red på den stora banan idag Kände värkligen att jag fick mer yta då att få fram henne ! Böjde och ställde mycket så att hon vart lite mer följsam. Efter en bra uppvärming så red jag lite markarbete. Och gick väldigt bra för att bara vara andra gången jag ridit henne och att hon inte alls har ridits så mycket. Fick också lite besök här på kvällen av en kvinna och hennes man. Kvinnan som vi kallar för Snakelady är galen i ormar och hon har själv hemma hos henne inte 3 inte heller 10 inte 15 ormar utan runt 50 st ORMAR !! Själv tycker jag inte riktigt om ormar ! 😉 Vad tycker ni om dom ?  no yes ? Vi ska åka och hälsa på hennes ormar och då följer kameran med ! 

425431_10150637982387208_24556922_n

Min syster Alina för 5 år sedan som håller en av Snakeladys ormar :O

bild-70

<3

bild-68

 

bild-71

 

bild-65

Snygga men ska väll inte satsa på mer rosa 😉

529236_10150926492510186_170916456_n

 

Släkten 😉 

bild-74

Snygga bruden Lucy ! :* Mer bilder på henne kommer kanske i morn 😉

 

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats