Lucy ! | Taggar

Taggar

Annons

Lucy !

Gick upp 7 idag för att rida Lucy. Hon va fin och lyssnade på mina hjälper. Hon är väldigt pigg men har inte så mycket energi. Hon har väldigt svårt att fatta galopp, något som jag ska försöka träna på den här tiden jag är här. Red lite bommar och mycket övergångar red också mycket nograna vägar och försökte få henne att lyssna direkt på mina hjälper.

Imorn ska jag rida henne igen och tror att jag ska rida dressy eller bommar. 😉 Men på måndag kommer hennes ägare hem ska fråga henne då om jag får hoppa lite på Lucy ! 😀 

bild-76

Lucys kompis, SÖÖÖT !! <33

bild-77

Lucys andra kompis ( fast den gör ont ! ) 😉 :*

Kommer en film på mig och Lucy, håll koll på den 😉 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats