Jag e slut | Taggar

Taggar

Annons

Jag e slut

​Har övningskört till lund gått på loppis och på SISTA bordet hittade jag en gitarrväska åt syrran 😉 

Sen körde vi mot malmö och kollade halkbanan där jag ska köra på torsdag, risktvåan. 

Hela vägen till malmö var ösregn! Efter halkbanan körde jag till typ 4-5 olika matbutiker där mamma och pappa handlade och köpte duvor från den sista butiken!! För nån mån sen frågade jag mamma om man inte kan typ köpa duvor, så kan man fylla i den med ris och lägga in i ugnen sen får man varsin ;3 Så nu har hon köpt de och de blir kul och prova på typ lördag/fredag nästa vecka, ska fota och visa då!! 😛

Har precis ätit korv med bröd och “kollar” nu på TV. Pappa vänder på kanalerna som en galning som vanligt så man knappt hinner se nått… T_T På måndag kan jag njuta lite av att kolla på tv när jag vill o på vilken kanal jag vill!! 🙂 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats