Jåbba, jåbba, jååbba. | Taggar

Taggar

Annons

Jåbba, jåbba, jååbba.

Go morron.. Sitter på tåget och väntar på att det ska åka, dags för lite helgjobb! Slipper öppningen och slipper stängning så det är ganska chile, plus att vädret inte är det bästa så det lär väl bli en lugn dag. Börjar inte förens tio så tänkte gotta mig med en god frukost 🙂 Tågen går så himla taskigt nu så därför jag är så tidig men det gör mig inte speciellt mycket…
Ikväll är det tydligen fest hos oss haha, tyvärr är jag inte så taggad, värken är fortfarande kvar och jaa det börjar bli ganska jobbigt faktiskt, särskilt när värktabletten igår inte hjälpte, hoppas den gör det idag. Somna tidigt igår, hade verkligen ingen ork, känner mig så tråkig va men jag kan inte hjälpa det. Jaja det blir väl bättre snart 😉
xx

20120707-085420.jpg

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats