helt klart värt bördan! :) | Taggar

Taggar

Annons

helt klart värt bördan! :)

Tjänna!

Första dagen/passet på kattfoten avklarat, fyfan vad trött jag är nu. Har städat ca 15-20 burar. Suttit på knä och torkat av golven med “trasa”, fyfan vad svårt det är att få upp allt hår. Samt så har jag rensat kattlådorna och torkar av klösbrädorna/klätterställningarna. Extra jobbigt är det att man måste byta trasa efter varje bur, så jag får inte doppa trasan i hinken och få av håret. Då får jag i stället ta en ny trasa om det skulle behövas. (De man använt slänger man). Det är inte så enkelt som man kan tro, det är mycket arbete som krävs och det ska göras mycket noggrant. Fick till och med jobba över för att få allt klart. Men det är helt klart värt det, även fast det är volontär jobb. Får se hur mycket jag kommer att vara där framöver, har som sagt bara bokat in två dagar till. Men jag har sagt till dem att ringa mig om dom behöver mig. Dem har ju lite ont om personal. Och självklart så kommer jag ju att jobba där mer än de två  återstående dagar jag satt upp. Trivs bra alla redan.

Fortsatte städandet här hemma, dammsugat i alla fall. Så nu blir det till att ta det lugnt och ta helg.

MÅ BÄST!

katthemmet

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats