Goodbye Top Team | Taggar

Taggar

Annons

Goodbye Top Team

Varje era har ett slut.

Nu är vår tid här på Phuket Top Team slut då vi imorgon beger oss för att träna en vecka på Andys gamla gym i Kata innan vi åker hem. Miljöombytet blir skönt och de senaste dagarna har jag verkligen sett fram emot det men efter kvällens BBQ på Top Team blev det verkligen tråkigt att lämna den lilla familjen man blir här. 

– Dagens lärdom: Det är jättesvårt att ta till sig bra tips när man har fått ett par extra testiklar av en pungspark – 

Hade en hel del människor från top team runt om mig som sa vad jag borde göra under matchen men även om jag hörde dem var det svårt att ta till sig meningen i vad de sa. Även om jag vet att jag hade ganska bra koll… Vi använde oss av relativt vanliga regler vilka säger att det inte är några poäng i de två första ronderna. Utan man ska försöka känna och lista ut varandra lite grann. Min tanke var väl att känna efter vad jag mötte och lägga upp en strategi efter första ronden… När han pustade som ett djur efter 3 min Muay Thai och jag var fräsh var det ganska simpelt att ligga på avstånd (trots att han var längre) och “pace myself” tills vi börjar räkna poäng. Tyvärr han vi inte så långt utan efter den tredje kalasträffen på klasarna bröts matchen och jag VANN! 🙂 Andy försäkrade mig om att jag hade vunnit “på poäng” i alla fall i andra.

 

Vad sägs? 

Allt som allt var det en fantastiskt upplevelse! massor av folk och en prestation i centrum. Visste inte att jag saknat att prestera idrottsligt i tävlingssammanhang så mycket… Det här gav mersmak! 

Segern och smärtan firades ( samt stillades) med en stor, kall, välförtjänt öl. 
– Till detta hör att jag tog invägningen rätt seriöst (WAAY TO MUCH) och dagen fram till vägning bestod av 40 min simning, 5h fasta till lunchen som bestod av kött, sallad och potatis och inget att dricka. Efter maten gick vi till ett spa för att dumpa den sista vikten och jag har nog inte varit så törstig i mitt liv som efter det. Middagen smakade ljuvligt och vanligt vatten ännu bättre när det väl var grönt att äta igen! 

GOPR3468

jag och John laddar inför bådas premiärfight! Grymt trevlig kille som jag verkligen hoppas få se igen. 

IMG_3206

Den absolut bästa medicinen för detta tillfälle! 🙂 Me gusta mucho!

IMG_3218

Leone bröderna bjöd på en fin uppvisning av ju-jitsu, från vänster, Anthony som tävlar i Bellator Championship och One FC samt Andrew i One FC / Road FC. ska se om jag kan lösa videon.

Om någon har tips om hur den funkar så får ni gärna dela med er. 😛 

nu är klockan snart halv fyra och det är dags att somna om adrenalinet tillåter! Ett stort tack till tränare, utövare och administratörer som gjort det här till en fantastisk månad! 

Järven fight record:
Wins: 1
Losses:

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats