Gårdagen! | Taggar

Taggar

Annons

Gårdagen!

Hejsan!

Just nu sitter jag hemma dömätt efter en riktigt stor portion mat + tårta. Har ju knappt ätit ngt på två dagar förutom yoghurt så nu har jag fyllt på med allt jag förlorat haha 😛 Fast fick lite “dåligt samvete” för tårtan så ska ut och träna sen när värmen lagt sig lite. Det är ju inte bra att träna direkt efter maten heller.

Så igår var jag ledig och skulle bara på after work på kvällen vilket blev helt misslyckat så vi ska köra om det på onsdag. Tanken först var att vi bara skulle sätta oss på Snaps men sen så blev det så att vi hängde med en tjej till Trädgården där hennes pojkvän var. Det var dessutom 21 års gräns där. Dock så kom jag in men väl inne så var det även inträde 150 spänn och alla var inte så villiga att betala för att komma in och bara ta en drink vilket jag förstår. Jag ville inte betala för att få komma in och bara sätta mig ner, jag får ju inte ens dricka alkohol nu med piercingen. Så det kändes lite onödigt. så vissa stannade kvar och vi andra drog vidare men på vägen bangade några och drog hem så tillslut var vi bara tre kvar som drog och mötte upp några andra vänner. Men på onsdag så kör vi om med ALLA nya i gänget också, för två var inte med igår.

Jag kom hem kl 1 och valde att bara lägga mig för skulle upp tidigt idag. Idag åkte min pv till Haverdal med familjen. Jag kunde ju inte följa med pga jobb. Men jag gick upp tidigt, lagade pannkakor till honom som han kunde ha med sig under resan och åkte bort till Ekerö där han vistades. Och sen hem. Nu ska jag bara lata mig i två timmar och sen träna haha 😀

1341625626045

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats