Fest hos Emma/Jesper | Taggar

Taggar

Annons

Fest hos Emma/Jesper

Hej kära vänner!

Lång natt igår. Hade fest hemma hos mig i stan men så hörde vi att det var en annan fest över oss av några på den som kom ner till oss. Så efter lite festande hos mig drog vi upp till dom. Vi körde väl fram till halv 3 ungefär, jag kom dock inte i säng förrän halv 4.

Idag var det bara att stiga upp och åka iväg till Öland med pojkvännen och hans familj. Antons pappa hoppade fallskärm, den känslan asså, jag ska fan med gör det en dag.

Tyvärr tog jag dåligt med bilder, men vi var i alla fall runt 30-40 pers sammanlagt. Riktigt lyckat!

20120707-134312.jpg

20120707-134758.jpg
Drog ut på stan vid 1-tiden med Angie, Anton och mateus, fan va taggad på att fylla 18 nu asså!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats