En vecka kvar | Taggar

Taggar

Annons

En vecka kvar

Nu är det bara en vecka kvar tills tvillingbrorsan gifter sig med snygg Malin 🙂 Längtar super mkt!!!! Min klänning är klar sedan ett halvår tillbaka och bokning till frissan är fixad , yyaahhh. Har nu det svåraste kvar, TALET, får nog bli ett glas vin för att få pennan att glöda 🙂
Det där att komma under 60 kg var mer svårt än lätt, i går ställde jag mig på vågen, 60,2 kg Jihhoooo men den glädjen var över efter 1 timme då jag ställde mig igen, utan kläder och ingen frukost i kroppen, 61,5 kg WHAT!! Vad hände, hoppas på vajsing på vågen 🙂
Ähh man ska inte bry sig så mkt om vågens siffror utan huvudsaken man trivs med sin kropp…. som jag inte riktigt gör så länge gelé magen är kvar.
Trevlig helg på er!!!

20120707-090048.jpg
Paret som snart blir man och fru

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats