Dietvecka 4 avslutad | Taggar

Taggar

Annons

Dietvecka 4 avslutad

Så tja. Äntligen har det blivit bilder! Tyvärr visade sig ljuset vara värdelöst, (men hittade även en lampkontaktuttag i taket, så blir att hitta en bra lampa att sätta upp. Så jag kan ta rättvisa bilder. smiley

Men än så länge får det duga som det är, druknar ju inte i pengar precis. Men måste fixas tills jag ska satsa seriöst, blir ju så mycket mer motiverande när man kan utskilja förändringarna bättre! Dessutom måste jag jobba på posering (aldrig någonsin gjort förut) eller åtminstonde bestäma mig för i vilka positioner jag ska stå… 

Men veckans resultat

Vikten har gått ner 200 ynkliga gram. Det vill säga hälften av målet.. Hm, nej kan väl inte påstå att jag är nöjd direkt. Men men, inte ovanligt med platåer. Bara att kämpa på så kommer resultaten förr eller senare! 

Min muskelmassa är konstant (yey)! Och ligger stadigt på 37,5 %, eller 21,5 kg om man hellre vill uttrycka det så. 

Fettprocenten har gått ner 0,2%, och ligger nu på 25,2%. Bara att kämpa på så att man får ner den ytterligare några procent. 

Vätskenivån var vid denna mätning 54,8%, vilket var lite högre mot sist. Men inte direkt så nämnvärt mycket. Kan inte göra mer att man väger max 200 gram mer.. Så nje, inget jag kan skylla på tyvärr! ;P

 

Men såhär ser dagsformen ut i alla fall. Första bilderna som man ska kunna jämföra med senare. 🙂 Och jo, baksidan (dvs ryggen) Den glömdes liksom bort att fotas upptäckte jag nu.. Surprise tills nästa vecka!

Haha måste ju börja någonstans.. ;P

Annars så kan jag med glädje konstatera att mina magrutor åter börjar skymta fram. Vilket ju alltid är trevligt. Dock är det dem som jag har “lättast” att få fram då jag tillhör den kroppstyp som lättare lägger på mig fett på underkroppen (Rumpa, lår och vader) än på överkroppen. Men det antyder att jag är på rätt väg. Bara att fortsätta kämpa på! Så ska det nog bli lite mer deffat på underkroppen med så småning om.. Men som sagt, först ryker alltid mitt bukfett. Sen är det restens tur. Så jo, rätt smal (eller snarare platt) har jag inte speciellt svårt att bli. Men det är här det brukar stanna. Helt enkelt dags att bryta den dåliga trenden!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats