Bildbomb! | Taggar

Taggar

Annons

Bildbomb!

Här kommer en liten bildbomb från de senaste dagarnas eskapader!

Igår var vi och seglade så det blev ingen träning. Men jag började dagen med att få punktering på bilen, körde in i en kast och så blev det ett fett jack i däcket så det var ingen pys-punka utan decket var helt platt! As-jobbigt, jag fick köpa ett nytt däck jag som nyligen gjort det och allt.

bild7

 Var inte så varmt och blåste ganska mycket men vi var bara ute i 2 timmar så det var lagom. Vi var 5 pers och Sven, Sven är med på bilden. Men det är ganska mysigt att vara ute med segelbåt, jag känner mig dock jäkligt skakig och osäker på båt till skillnad från Erik som stutsar runt som ingenting han jobbar ju dock med båt.

bild6

Idag blev det 42 minuter löpning men Runkeeper fuckade ur och gps-funktionen funkade inte så den sa att jag sprungit 0.0km efter 42 min. Så jag uppskattar att det blev lite mer än 6 km. Det var varmt och jobbigt idag.

Sen åkte vi till farmor och åt god mat och mös i hennes fantastiska trädgård. Idyll!

bild1

bild4

bilen3

bilden2

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats