Bästis | Taggar

Taggar

Annons

Bästis

Nu har Mattias åkt, vi har bara ätit och sen snackat i över två timmar. Helt underbart, vi kan prata om vad som helst utan några problem. Alla borde ha en Mattias, helt klart.

Kanske träffar Adam senare, det blir antagligen så. Han ska bara tatuera klart sig :s Sen så! Antagligen  så hittar vi inte på något kul att göra utan vi kommer nog bara hänga runt. hehe.
Juste, min grymma vän Bea hoppade 1.20m i Falsterbo idag, kval 1 och kom tvåa av över 60 starter! Hur bra? Världens bästa, är stolt att ha henne som min vän helt ärligt. Har pratat med Tessan lite då och då och Mary sköter sig utmärkt. Om ni inte vet var hon är så tog Tessan hand om Mary när jag skulle iväg, och sen skulle hon även på kurs för att utbilda sig till hopptränare och behövde en häst, men hennes häst är skadad sen lång tid tillbaka så då lånade jag ut Mary till henne. Litar på henne fullt ut så jag är inte orolig alls, skulle aldrig lämna henne hos någon jag inte litade på, såklart.

IMG_5382
Min stjärna!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats