we never learn | Taggar

Taggar

Annons

we never learn

Mådde som sagt inte så bra igår, och tyvärr har det återspeglats till idag! Allt det där naturgodiset ( var inte tröstätning, var bara sugen ), man märker verkligen att jag inte äter skit speciellt ofta, och hur mycket kroppen verkligen påverkas negativt. Mår bokstavligen fysiskt dåligt idag! Brusar i skallen, känner att kroppen är fylld med socker och vill bara att den här mardrömmen ska vara över! Varför lär man sig aldrig?

Det är i alla fall strax dags för någon form utav mellanmål/lunch för att ladda upp till gymmet. Självklart laddar jag även upp med mitt EAA innan, och troligen en celcius, också. Sedan blir jag mitt vanliga jag igen, en tur till gymmet är alltid bästa medicinen för mig. Stoltheten i att prestera bra, känna hur det svider i musklerna och efteråt känna att man gjort sitt bästa, och ibland till och med lite till, samt inse att varje pass är ett steg närmre sina mål! ( Förutsatt att man har en bra kosthållning! Vilket jag inte hade igår.. ).

Förstår inte vart den rosa ramen kom ifrån helt plötsligt men nu får det bli så. Dagens frukost i alla fall!

Mini keso med tomat

Knäckemacka med mini keso och kalkon

Knäckemacka med ost

Knäckemacka med mini keso och kokt äggvita

4 jordgubbar

lite Brieost.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats