Underbart! | Taggar

Taggar

Annons

Underbart!

HEJSAN SVEJSAN!

Börjar mitt första arbetspass på kattfoten i morgon, en lördag. Hehe. Föreståndaren över stället jobbar i morgon, så tänkte att det skulle vara bra att få träffa henne. Dom behöver framförallt personal under helgerna, och snäll som jag är så bokade jag in mig till i morgon och har även bokat in mig till att jobba söndag nästa vecka och lördagen helgen efter. Ska boka in mig till lite vardagar också, men tänkte att jag kan ta det i morgon. Man bokar in sig själv till de dagar man kan, och känner jag mig själv rätt så kommer jag att vilja boka in mig si sådär ALLA dagar. Haha. Underbart att få vara omringad av massa underbara katter ju. Det känns riktigt bra att kunna få hjälpa till med dessa små kisar som är hemlösa, få se dom utvecklas och se till att dom har det bra. Det bästa av allt är väl att man inte bara ger dom något, man får massor av kärlek tillbaka. Katter är helt underbara! 🙂

Nåja, nu ska jag ta och göra mig en baguett med rödbetssallad. Hoppa in i duschen, och sedan blir
det att mysa ner mig i sängen och kolla lite på tv innan det är dags att välkommna john blund.

MÅ BÄST!

da

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats