true words♥ | Taggar

Taggar

Annons

true words♥

jag har många gånger varit med om att jag “förlorat” mina vänner. Jag försöker komma ifrån dem och försöka hitta egna vägar. Men tror att alla som jag vet att det inte fungerar. Jag tror att det betyder att du helt enkelt älskar personen. Du försöker hela tiden intala dig själv att du klarar dig lika bra utan den personen! Men samtidigt så har man i bakhuvudet att – det gör man ju inte. Det är livets stora gåta. Hur vet man när man älskar någon? Man intalar sig själv saker och sedan kommer man på sanningen om det hela och återigen är tillbaka på samma spår igen. Men man försöker, oavsett ifall det inte går. Hitta tillbaka till dom man älskar mest.
Saker händer hela tiden. Man skrattar och gråter dag som natt men det går inte att undanhålla. Livet ska vara baserat på humor. Men i humorn så finner man alltid negativa saker. Och i gråtet finner man alltid positiva saker. Det kommer alltid tider då man önskar och tänker om att man vill att allting ska vara precis som förut. Men då kan man inte gå vidare, och hitta egna vägar. Om man vägrar att våga se framtiden är det omöjligt att senare i livet kunna se på det som hänt. Så man måste alltid, även fast det inte fungerar, försöka. För utan försök, så vet man inte!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats