Powerwalk till netonnet | Taggar

Taggar

Annons

Powerwalk till netonnet

Nämen.. Blev en powerwalk till netonnet idag när hjärncellerna stannat (levets mening kursen går inte bra alltså..) Men igår käkade Molly upp min bluetooth, vilket är mitt viktigaste tillbehör för att kunna prestera på gymmet. Kan i princip inte vara utan bra musik i öronen, i alla fall inte om jag kör själv. Så; måste helt enkelt ha en! Och på netonnet har det “billiga”, även om 300 kr är mycket för en fattig student…

Sen så har jag sparat ihop pengar till en annan lite trevlig maskin som jag passade på att köpa; OBH nordicas lilla glassmaskin. MMMmm. Ska testas imorgon! Hoppas på det bästa. Läst att man kan göra glass på kvarg och proteinpulver… så ojoj, tänk om det funkar!! Då är ju sommaren räddad! Jag som TOKIG i glass. Om inte annat så funkar ju alltid sorbet. 😉

Blev totalt en utflykt på 110 minuter – powerwalk i 10 km (varav 5 med en glassmaskin, blev rätt tugnt i armen mot slutet kan jag avslöja..)

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats