På bussen. | Taggar

Taggar

Annons

På bussen.

Jag mår bra just nu. Riktigt bra, för ett tag.
Känns som att allt är som det ska. Pappa är underbart galen som vanligt, jag kommer för tillfället överens med familj och vänner, jag och älsklingen har haft en fin vecka ensamma. Han trivs på jobbet, jag trivs där med att ta hand om kaninen. Vädret är okej, jag trivs med att ha sommarlov hemma, längtar faktiskt till nästa flytt – den till Tidaholm i höst – och allt bara rullar.
Inget snack kring vad jag får och inte får göra, mamma och pappa litar på mig, jag får den hjälp jag behöver med mediciner osv, och i rätt tid.
Det flyter på, och jag älskar min pojkvän över allt annat.

Just nu är jag påväg ut till Askim igen. Jag åkte hem igår för att jag skulle till tandläkaren för undersökning nu för ungefär en timma sen. Det gick bra, fast de tog tandsten och polerade med någon äcklig kräm. Aja, sånt man får stå ut med 🙂

När älskling kommer hem från jobbet så får vi se om vi åker hem till mig ikväll eller imorgon. Puss <3

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats