Open water | Taggar

Taggar

Annons

Open water

Just nu trampar jag vatten för att hålla mig flytande i trötthetens ocean bara för att viljan att dela med mig av dagens dyk är större. Mitt första i öppet vatten,  även om det var många dykare som “trängdes” på 12m djup. Undervattenvärlden är fantastisk, lugn, viktlös och full av rörelse.

Lejonfisk, Porcupine-fish och bläckfisk var nog top tre under dyket men att befinna sig mitt i ett stim av ett tusental små silverdfiskar i storleksordningen 15 cm som alla simmar åt samma hål är inte dum den heller.

Det tål att återigen nämna att vi fått tag i en riktigt bra dykinstruktör som visserligen ser till att vi lär oss det viktiga inom säkerhet men som i vattnet även vill se till att vi får uppleva de bra dykvattnen vi faktiskt är i. Med ungefär 15m sikt och nyinköpt rashguard samt en hel BCD väst (skönt som fan!) var det bara att hoppa i och njuta. 
 
Ett stort tack till Dave på Dive Phuket/Phuket Divingtours här i Chalong. Effektiv men ganska easygoing och är verkligen här för dykningen! Det har inte varit några som helst konstigheter med någonting utan vi seglar igenom utbildningen på ett bra sätt så är någon på väg till phuket – trakten och är sugen så kan jag starkt rekommendera att gå hit! 

På båten arbetade två svenskar, en som manager och en undervattensfotograf båda från Haningetrakten, var rätt skönt att prata lite svenska. Fick en bra deal på en film vid nästa dyk av Dave och Henrik (fotografen) som slänger ihop en bra film om dagen. ish.. Så har förhoppningar om riktigt bra bilder nästa onsdag 😀 tills dess får ni hålla till godo med vad min GoPro levererar. 🙂 

dags att sova och ladda inför morgondagens match, måste droppa 2-3 kg till invägningen från kvällsvikten direkt efter middag idag dock :/ är lite sådär men bara att ösa. 

GOPR3400

GOPR3409

GOPR3422

GOPR3436_2

GOPR3464

// Oscar

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats