Myshowroom och Ed Sheeran | Taggar

Taggar

Annons

Myshowroom och Ed Sheeran

Förlåt för dålig uppdatering idag men det händer något med myshowroom just nu? Kan inte lägga upp några bilder. Hade nämligen tänkt lägga upp ett inlägg med det jag köpte i Milano men det får bli imorgon istället.

Här kommer iallafall en stört fin låt som jag har fastnat för
Lego house-Ed Sheeran
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BhfePE5PIv8[/youtube]

Det kommer tyvärr inte bli så mycket uppdatering ikväll heller för vi ska på klassfest igen(Hoppas det går bättre och blir mindre spårat denna gång?) 🙂 😉 Jag lägger iallafall upp en bild på outfiten jag ska ha ikväll innan jag går. Efter det ska S sova hos mig!

Love/B

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats