Morning | Taggar

Taggar

Annons

Morning

Ja, jag har ju sovit som en stock inatt, jag förstår inte hur man kan sova så tungt som jag, helt sjukt, det finns liksom ingenting som kan få liv i mig. Jag undrar om min kropp säger åt mig att när jag är hemma måste jag sova massor för att jag vägrar den sömn under mina jobbveckor eller något. haha.

Hur som så hittade jag Janine sovandes såhär..

IMG-20120706-WA0000

För mig är det fysiskt omöjligt att ligga och sova så här, jag menar hur fan kan hon ens andas? Är det ens möjligt? Det ser sjukt obekvämt ut också att pressa ner näsa och hela ansiktet i en kudde sådär, fatta när man är helt avslappnad också? haha hon ser för söt ut dock:)

 

Ha en bra dag /Johanna

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats