Mata på! | Taggar

Taggar

Annons

Mata på!

Folk frågar alltid om dom får mata mina hundar, vilket är väldigt bra. För ogillar att dom ex äter saker med massa lök i, då det kan vara giftigt. Dock har jag inte märkt något, men dumt att chansa kanske? Men tror dock att det är i stora mängder, man ska vara oerhört vaksam. So people, ni får löka själva denna sommar!

Men när folk frågar så säger jag “Mata på bah”, vilket många tycker är fel och i hund världen är det mycket “du ska vara sådan, du ska använda dessa metoder, gör du det är du en dålig hund ägare” osv.. Men jag tycker snarare att jag är generös och så länge dom inte är överviktiga “Mata på bah”! 

Hört talas om en artikel där en kvinna matat sin hund med vanlig mat hela dens liv, om jag minns rätt så blev hunden ca 20år och fullt frisk. Hur som helst, här nedanför är en lista på vad hunden INTE ska äta. 

http://www.hundstaden.se/medical/food/food.html

Kan säga med egen erfarenhet, INTE salt…. Även om din hund behöver kräkas, så lyssnar inte på rådet salt. För det första är det mycket farligt för njurarna, spyr inte hunden av det (vilket min inte gjorde) så kommer det i kroppen vilket gör att hunden kissar konstant okontrollerat och mår inte bra alls. 

Så glöm inte att hundar har en rad allergier utan att man tänker på det!

tavla_allergisk_hund

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats