Handlingen till Första avsnittet av den nya säsongen av Gossip Girl har släppts | Taggar

Taggar

Annons

Handlingen till Första avsnittet av den nya säsongen av Gossip Girl har släppts

Nu har de släppt första avsnittets handling, och även vad avsnittet ska heta. Avsnittet kommer hete “Gone Maybe Gone” och kommer visas den 8 oktober i år. Här kommer lite information om hur den sjätte säsongen kommer att börja:

 

“Gossip Girl säsong sex inleds med att våra Upper East Siders arbetar tillsammans för att hitta en av sina egna. Serena är spårlöst borta och inte ens Gossip Girl verkar veta vart hon är.”

Hennes vänner fruktar för det värsta och hoppas på det bästa, men även de kan inte föreställa sig vart de i slutändan kommer att hitta henne. Samtidigt har Blair erbjudit Chuck hennes hjärta, men räcker hennes kärlek för att hjälpa honom vinna tillbaka sitt imperium?”

“Lonely Boy Dan har skrivit en ny bok som lovar att göra ännu mer problem än den första, och den här gången har han ingen lust att vara anonym. Nate är fast besluten att äntligen avslöja den verkliga identiteten på Gossip Girl, och samtidigt göra det på ett sätt som gynnar The Spectator, och sig själv.

Spänningen mellan Lily och Rufus blir ännu mer obekväm  när Rufus gör en överraskande ny allierad som hotar Lily och hennes familj. Någon annanstans skulle det här vara för mycket drama att hantera, men detta är Upper East Side.

“Och när Bart Bass, Jack Bass och Georgina Sparks är i närheten och ger det självklart folk ett helvete, det kommer bli en kamp inför den spektakulära seriefinalen. Vem kommer upp på toppen? Det är en hemlighet jag aldrig säga xoxo, Gossip Girl.

 

 

 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats