Godmorgon sötisar jag har nyheter! | Taggar

Taggar

Annons

Godmorgon sötisar jag har nyheter!

Wihoo!, bästa morgonen jag vaknat upp till vaknade vid halv nio typ tittade på tv sen ringde min bror till mig och sa att justin biebers konsert biljetter va slutsålda och jag var sjukt deppad sen sa han att han hade fixat på en annan sida så jag fick en biljett till konserten som födelsedags present i förskott så jag och romina ska gå dit 22 april WHOOP WHOOP! 😀 Så jäkla taggad och glad skulle gått med charlotte och cornelia också men de blev typ inte så så jag och romina ska TAGGA BIEBER KONSERT!!
Sjuk glad. Annars ska vi träffa anton idag chilla lite hitta på nått skoj sen så vid tre drar jag hem för då kommer micke charlotte och cornelia för cornelia ska sova hos oss i en vecka för brorsan ska till grekland (avis) Så yes sitter och taggar justin nuu helaaa morgonen! men vi hörs lite senare idag sunhines PUSSSS!
yey
FUCK VAD JAG SKA TAGGA DEHÄÄÄÄR!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats