framgångar i gymmet | Taggar

Taggar

Annons

framgångar i gymmet

Nej jäklar vad bra det gick! Märktes att man hade energi i kroppen efter allt godis igår! Gick ifrån de små skivstängerna till de stora vid marklyft, och fick nytt PB. Körde bänk i smith-maskinen för första gången, vilket ledde till att jag fick nytt PB i bänk! När det kommer till chinsen så står det inget vikt information på knallelands hjälpvikter, så vet inte riktigt hur jag ligger till där at the moment!

Passet bestod i alla fall utav:

Chins med hjälpvikt 6 set

Marklyft 6 set

Bänkpress i Smith-maskin 6 set

Stående skivstångs rodd 6 set

Cable crunches 6 set

Låg rodd 6 set

Avnjöt 15 minuter i solariet och begav mig sedan hemmåt igen! Nu väntas det taco-middag och sedan beger jag mig till Lindome för en kväll med trevligt sällskap. Ha en trevlig fredagskväll! 

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats