Everybody's looking forward to the weekend | Taggar

Taggar

Annons

Everybody’s looking forward to the weekend

Yaaay, äntligen fredag! 😀 Känns lite konstigt att se fram emot en fredag när det ändå är lov och grejer, men idag får ju Marcus helg så då kan vi äntligen umgås. Behöver inte lägga oss så tidigt heller. Dock varar ju detta bara i 2 dagar, sen får jag klara mig själv igen 🙁
DOCK ska jag följa med en kompis och rida på måndag, haha, spännande!! 😉


Idag får vi väl se vad som händer, om det blir gänghäng eller inte, men det hoppas jag!
Tänkte spela Sims nu jag. Gjorde bara familjen och byggde grunderna till huset igår så idag ska jag inreda och börja spela. Har bestämt mig för att hon ska bli en känd ryttare! 😉

Klart jag har lite tilltugg!
399342_10150998552268965_126396072_n

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats