Even The Devil Was Once An Angel | Taggar

Taggar

Annons

Even The Devil Was Once An Angel

gelloo

Blev en väldigt lugn dag idag. Har spelat risk i flera timmar, haha det är faktiskt ganska kul! Kände att jag behövde komma ut så vid 20 över 9 så kom Jenny och hämtade mig. Var jättelängesen jag blev skjutsad på moppe haha! Så drog vi oss upp till donken och satt där och pratade. Jag vet ärligt talat inte varför men det är nog det skönaste stället att vara med någon på och bara prata. Åkte hem vid halv 10 och nu väntas bara en lång natt med att tänka igenom alla problem mitt liv har att bjuda på just nu..

Follow Hp Lyrikz for more! Follow Hp Lyrikz for more!

Follow Hp Lyrikz for more! Follow Hp Lyrikz for more!

Follow Hp Lyrikz for more!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats